Kategorie

Promocje

TAGA HARMONY TAV-506 v.2 ZESTAW 5.0
brutto: 980,00 zł / PARA
(netto: 796,75 zł / PARA)

Nowości

MAGNAT MC 100 Mini amplituner stereo Hi-Res CD Bluetooth DAB+
brutto: 2 749,00 zł
(netto: 2 234,96 zł)

Wyprzedaż

HECO Celan GT 902 Kolumna podłogowa
brutto: 3 999,00 zł / sztuka
(netto: 3 251,22 zł / sztuka)

RATY Credit Agricole

raty

  RATY DLA CIEBIE 0%

Tania dostawa - wszystkie płatności!

Płatności polcard

SZYBKI KONTAKT

TEL: 48 512 468 713


Dostawa GRATIS od 1000zł

Więcej informacji Dostawa/Koszty transportu

darmowa dostawa

Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu
Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatności, np. typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności, numer CVV.

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?
W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu.
Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie dokonującej dostawy kurierskiej oraz obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.
Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera.
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?
Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.
Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą mailową najnowsze informacje o prmocjach w imperiumAudio

Oczywiście przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, oraz prawo ich poprawienia i usuwania. W celu realizacji tego uprawnienia prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego konta, oraz z adresu: sklep@imperiumaudio.pl
Sklep dokłada wszelkich starań by zabezpieczyć Państwa dane i ochronić je przed działaniami osób trzecich. Stosujemy niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i witryn w celu ochrony Państwa danych.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?
Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Moje dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Twoje dane osobowe są pobierane automatycznie po wejściu na strony sklepu imperiumAUDIO.pl
System informatyczny, z którego korzysta sklep imperiumAUDIO.pl automatycznie gromadzi w logach dane związane z urządzeniem z którego korzystasz łącząc się z imperiumAUDIO.pl. Dane te są gromadzone wyłącznie w celach statystycznych, mających na celu zaoferowanie najwyższej wygody użytkowania serwisu. Dane te nie są łączone z danymi osobowymi.
Sklep imperiumAUDIO.pl wykorzystuje technologię „cookies” czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu w celu umożliwienia sklepowi imperiumAUDIO.pl na rozpoznanie Ciebie i lepszego dostosowania do Twoich potrzeb, przeanalizowania źródeł ruchu i sposobu w jaki korzystasz z niego oraz oceny poprawności i skuteczności prowadzonej działalności reklamowej. W przypadku gdy nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies, możesz zablokować ich umieszczanie odpowiednio konfigurując swoją przeglądarkę internetową.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?
Nasze bazy danych posiadają wszelkie niezbędne i wymagane przez prawo fizyczne, logiczne i proceduralne zabezpieczenia przed wglądem osób trzecich lub utratą danych.

Zmiany naszej polityki prywatności.
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt
Administratorem Państwa danych osobowych jest Firma Handlowo-Usługowa IMPERIUM z siedzibą w Słupsku ul. Starzyńskiego 6-7, Polska.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Polityka Cookies
Polityka dotycząca Ciasteczek odnosi się do wszelkich stron internetowych i aplikacji do urządzeń mobilnych, należących do FHU IMPERIUM Dawid Kubiak - imperiumAUDIO.pl.
Przez używanie stron FHU IMPERIUM Dawid Kubiak - imperiumAUDIO.pl wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą Polityką Ciasteczek. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania Stron FHU IMPERIUM Dawid Kubiak - imperiumAUDIO.pl


Czym są pliki "cookies"?
Poprzez pliki "cookies" należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. .Cookies. zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do czego używamy plików "cookies"?
Pliki "cookies" używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

Jakich plików "cookies" używamy?
Stosowane są, co do zasady, dwa rodzaje plików "cookies" - "sesyjne" oraz "stałe". Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików "cookies" albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.
Pliki "cookies" wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

 


Jak możesz zarządzać swoimi plikami "cookies"?

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies może utrudnić korzystanie ze stron www.imperiumAUDIO.pl, w skrajnych przypadkach może całkowicie uniemożliwić korzystanie z servisu www.imperiumAUDIO.pl.

W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:

- Internet Explorer
- Chrome
- Safari
- Firefox
- Opera

Urządzenia mobilne:

- Android
- Safari
- Windows Phone
- Blackberry

 

Pytania i zastrzeżenia
Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą być przez Państwa kierowane do:

sklep@imperiumaudio.pl